Workshop: leer je partner beter kennen

Elke twee maanden biedt The Lab of Love de workshop "Leer je partner beter kennen" aan. Deze workshop is ooit ontstaan uit de feedback van een aantal van onze cliënten. Uit die feedback hebben we een tweetal uitspraken gelicht:

"Het heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen en wie we nu echt zijn. Hoe we elkaar kunnen helpen een team te zijn en niet zo te verdwijnen in de waan van de dag."

"Ik ben zo blij dat we dit gedaan hebben voordat we ons kind kregen. Nu weten we nog beter hoe we het samen kunnen doen. Wat werkt en wat niet.

De workshop gebruikt onze archetypentest en laat aan de hand van jouw persoonlijke kwaliteiten zien wat je echt in huis hebt en wat niet. Wat je echt wil en wat niet. Wie die ander is. De trainer die de workshop begeleidt neemt de deelnemers in twee dagen mee door de wereld van archetypen en laat zien wat je ermee kan doen om je relatie te verbeteren. Niet omdat er noodzakelijkerwijs iets aan de hand hoeft te zijn, maar om er nog meer uit te halen. Om elkaar beter te begrijpen. Om conflicten en stressvolle situaties beter het hoofd te kunnen bieden. Om meer van elkaar te kunnen genieten.

De workshop is als volgt opgebouwd:

- Dag 1: overzicht van de mannelijke en vrouwelijke archetypen; voorbeelden uit de dagelijkse praktijk; oefeningen om de ander te leren duiden, je eigen profiel

- Dag 2: het profiel, de kracht en de valkuilen van de archetypen op het gebied van communicatie, gezin, intimiteit, sociale omgeving & werk. Praktische vragen en antwoorden.

Deelnemersaantal is minimaal 6, maximaal 8.

Interesse? Stuur dan een mail naar dit adres. We nemen je dan op in ons bestand en laten je weten wanneer er weer een workshop is!